Fudbaler Zvezde svojevoljno napustio trening, Sa Pintu ga ''izbrisao'' iz tima

Mladi napadač Stefan Mihajlović otišao sa treninga prvog tima, nezadovoljan što je sklonjen da radi indivudalno, a ne sa ekipom, prenosi Žurnal

  • 3

U taboru Crvene zvezde nikad nema mira. Taman kad su se približili Partizanu na četiri boda, opet novi problemi na treningu tima. Kako prenosi Sportski žurnal, mladi napadač Stefan Mihajlović je svojevoljno napustio trening na Marakani.

Neverovatan potez i za manje klubove, a kamoli za instituciju kakva je Crvena zvezda ali kako je Mihajlović kratko rekao za Žurnal, nije otišao nego su ga sklonili.

NE MOGU DA IZDRŽIM NEPRAVDU

- Sklonjen sam bez razloga. Drugi dan uzastopno nisam radio sa ekipom, praktično sam bio posmatrač u opremi -počeo je priču Mihajlović i u dahu nastavio:

- Posle pobede, direktor Stojadinović svima pruža ruku i čestita, samo meni ne. Boli me takav odnos.

-Nisam mogao da izdržim nepravdu, otišao sam da saigrači ne primete jer ne želim da remetim atmsoferu - rekao je Stefan, inače sin Radmila Mihajlovića nekadašnjeg fudbalera Železničara, Dinama izb Zagreba i Bajerna iz Minhena.

 

TRENERU REČENO DA GA SKLONI

Njegov otac je takođe za Žurnal rekao da ga boli to što se događa sa sinom

- Ovde nisu u pitanju sportski razlozi. Stefan je 12 godina u Zvezdi i nijednog trenera nikada nisam pitao ništa. Sada hoću da reagujem, teško mi pada nepravda.

- Mislim da Sa Pintu nema veze sa ovim, već mu je naređeno da Stefana odvoji od ekipe. Ne podržavam sina što je napustio trening, ali nije imao loše namere  - kaže Radmilo.

Ubrzo zatim reagovao je i trener crveno-belih Rikardo Sa Pintu koji je obavestio sportski sektor da više ne računa na Mihajlovića. Jednostavno, Portugalcu je neshvatljivo i nedopustivo takvo ponašanje, pogotovo što je u pitanju mlad igrač pred kojim je period dokazivanjai početak karijere.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    13. april 2013 | 01:29

    Stojadinovicu, ocisti vise klub od menadzerskih igraca!!! Decko na pripremama briljirao, jedva ga i na klupi ima..

  • baki

    13. april 2013 | 11:32

    Tata zakasnio si sa placanje

  • Navijac

    13. april 2013 | 09:51

    Kada je trebalo tata platio pripreme, sada izgleda vise ne treba pa Covic i Stojadinovic, "ciste li ciste ".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA