Zvezda u Kruševcu juri "Mega" pobedu

Skoro su svi u taboru "crveno-belih" uvereni u trijumf protiv Vizure iako upozoravaju da protivnik nimalo nije naivan

  • 0

Teško gostovanje nalazi se pred košarkašima Crvene zvezde Telekom, koji u okviru 5. kola Agroživ Superlige gostuju u Kruševcu ekipi Mega Vizure, koja ima identičan skor kao i "crveno-beli" - 3:1.

Mega je odlično započela sezonu. Imaju tri pobede, od toga jednu u Kragujevcu protiv Radničkog, dok su poraz doživeli samo u susretu protiv Partizana. Iako ima veoma mladu ekipu, Mega je dokazala da može da se nosi protiv ekipa sa "Jadrana".

- Moraćemo da uložimo veliki napor i damo sve od sebe kako bismo pobedili u Kruševcu. Bez sumnje, očekuje nas veoma težak meč – rekao je trener Zvezde Vlada Vukoičić, koji je istakao da vrlo dobro poznaje protivnika s obzirom na to da je radio u Megi:

- Ja sam praktično i ovu sezonu počeo u Megi, ali sam zbog obaveza u reprezentaciji propustio dobar deo treninga. Odradili smo nekoliko zajedničkih utakmica pred početak sezone. Mnogo vremena je prošlo od tada. Svi su mladi i sigurno su dosta napredovali, pogotovo posle dolaska Drče, Veličkovića i Marjanovića. Pobede protiv Metalca i Radničkog dokazale su da su zreli za četvrto mesto i ABA ligu.

Zvezda će i u ovom meču biti oslabljena neigranjem Amerikanca Demarkusa Nelsona, koji se povredio pred meč sa Konstantinom.

- Neigranje Nelsona svakako je hendikep, ali ako smo bez njega pobedili Radnički, bez sumnje možemo i Megu. Najvažnije je da se Nelson potpuno oporavi od povrede pred fajnal-for u Laktašima – istakao je Vukoičić.

Strateg "crveno-belih" očekuje da će njegovi izabranici u Kruševcu, gde Mega povremeno igra svoje utakmice, dobiti preko potrebnu podršku navijača.

- Zvezda dugo nije igrala utakmicu u Kruševcu i ovo je poziv za sve naše navijače da dođu u dvoranu i podrže nas u nameri da ostvarimo još jednu pobedu -  poručio je Vukoičić.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Mega Vizure i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA