OTAC ZVEZDINOG "BEGUNCA": Stojadinović je sklonio Stefana i rekao mu da ne talasa!

- Stefan nema procente ni prema jednoj menadžerskoj agenciji, 100 odsto je Zvezdin, nadam se da je to dobra stvar, a ne problem. Ako nastave da ga omalavažavaju, tražiću raskid ugovora - rekao je Radmilo Mihajlović

  • 6

Taman kad pomislite da sve ide na bolje u Crvenoj Zvezdi, kao ono međutim...

Mladi fudbaler Zvezde Stefan Mihajlović samovoljno je napustio trening prvog tima u petak, pa je klub najavio kaznu zbog toga.

Talentovani napadač, koji je bio sjajan na priprema u Turskoj, ne dobija još pravu priliku kod Sa Pintua, ali smatra da je iz tima sklonjen odlukom sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Stefanov otac, nekadašnji centarfor minhenskog Bajerna, Radmilo Mihajlović ne opravdava postupak svog sina, ali smatra da je prema njemu učinjena nepravda.

- Ne slažem se sa Stefanovom odlukom da napusti trening. To nije sme da uradi. I s tog aspekta neću da ga pravdam - rekao je radmilo za Kurir i dodao:

- Ipak, on je još dete, ima 18 godina. Trpi omalovažavanje nekoliko meseci unazad. Hoću da ga zaštitim jer ima samo mene. Nije u redu da rđe pripreme, bude najbolji strelac u Turskoj, a onda ga direktor skloni i poruči mu da ne talasa jer će biti suspendovan - razočaran je Radmilo.

On smatra da Zvezda mora da bude iskrena prema sebi kada su njena deca u pitanju.

- Stefan je 12 godina na "Marakani"! Klub konačno treba da kaže šta mu je prioritet kada su vlastita deca u pitanju. Dokle će više da gaze i jedu svoju decu?! Kada treba da stasa mlad igrač? Sa 25 godina? Valjda je merodavan samo učinak na terenu. Stefan nema procente ni prema jednoj menadžerskoj agenciji, 100 odsto je Zvezdin, nadam se da je to dobra stvar, a ne problem. Ako nastave da ga omalavažavaju, tražiću raskid ugovora - kategoričan je Radmilo.

Sportski direktor Zvezde ne želi da sa Stefanom i Radmilom polemiše preko medija.

- Ne pamtim kada je neko samovoljno napustio trening u Zvezdi! Trener nas je obavestio i Mihajlovića čeka kazna. Ne sastavljam ja tim, već trener Sa Pintu - rekao je Stojadinović.

S druge strane, i predsednik Dragan Džajić smatra da je mladi napadač crveno-belih pogrešio, iako je za ovog momka rekao da ga podseća na Darka Kovačevića i Darka Pančeva pre odlaska na pripreme u Tursku.

- Pogrešio je! Dečko je mlad, ali mora da poštuje trenera. Na opravdavam to što je uradio. Zna se red u Zvezdi - rekao je Džajić.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    14. april 2013 | 08:03

    Slaba mu rakija,tako se u Niš kaze...(to znaci - nema vezu.-prim.prev.)

  • dr

    14. april 2013 | 12:14

    I MITROVIC IZ PARTIZANA IMA 18 -19 GOD. PA DECKO RAZBIJA A MI UVEK TRAZIMO NEKE IZGOVORE DA ZVEZDINA DECA NE IGRAJU,SRAMOTA. SAMI IH TERAMO A POSLE KUKAMO KAD ZATRAZE RASKID UGOVORA

  • milan

    14. april 2013 | 11:25

    Stojadinovicu sram te bilo guras svoje igrace od kojih imad procenat svi ste vi veliki zvezdasi ako imate korist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA