VUJASINOVIĆ: Reagovao sam na nepravdu!

Trener vaterpolista Partizana je lošim suđenjem objasnio svoj postupak kada je šutnuo bovu, zbog čega je isključen u polufinalu plej-ofa protiv Radničkog

  • 0

Trener Vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je, prilično ljut, posle eliminacije od kragujevačkog Radničkog u plej-ofu da njegova ekipa nije mogla da izađe na kraj sa spoljašnjim faktorima.

- Ima nelogičnih stvari, kako u životu tako i u sportu. Nekad svoj rad ne možeš da naplatiš, borili smo se cele sezone da ekipa to ne oseti i da probamo da pobedimo te spoljašnje faktore i nismo uspeli. Imali smo utakmicu u Kragujevcu, sada ovu i neću da pričam - rekao je Vujasinović, koji je u jednom trenutku, nezadovoljan sudijskim odlukama, šutnuo bovu, zbog čega je isključen.

- Osetio sam nepravdu i osetio sam potrebu da ovim gestom skrenem pažnju na stvari koje ne funkcionišu u našem sportu. Imamo najlepšu ligu, imamo najbolje igrače na svetu u našim klubovima, ali su nam, nažalost, sve propratne stvari u totalnom rasulu. Ovo je način da izazovem neku reakciju da barem sledeće godine bude barem malo bolje -  veruje trener "crno-belih", koji je zatim čestitao rivalima plasman u finale.

- Radničkom želim sreću u finalu, momci u bazenu su dali sve od sebe, igrali su srčano i borbeno i zaslužili su prolaz. Meni je žao, jer sam uoči meča izjavio da bih bio najsrećniji kada bih mogao bez senke da im čestitam na pobedi, ali tu senku, nažalost, imam -  zaključio je Vujasinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA