Đurić za Telegraf: Bogićevića poznajem, izbori su daleko

- Neću ništa da pričam, zna se skupštinska procedura. Sa Bogićevićem sam u korektnim odnosima - istakao je prvi čovek crno-belih

  • 0

Da li će se u Partizanu ovoga proleća birati novi ili stari predsednik? Ako je suditi po rečima biznismena Miroslava Bogićevića - hoće! Ako je verovati aktulenom predsedniku Partizana, Draganu Đuriću - izbora neće biti.

Iako je privrednik iz Šapca najavio da je prihvatio savet nekih ljudi da uđe u predsedničku trku, prvi čovek crno-belih Dragan Đurić nije mnogo uzbuđen. U izjavi za "Telegraf" nije želeo da priča o eventualnim izborima.

- Ne želim da pričam o izborima jer niko u Partizanu ne poteže to pitanje - rekao je Đurić za "Telegraf.rs".

Ali, Miroslav Bogićević je najavio kandidaturu.

- Gospodina Bogićevića poznajem i to je sve što mogu da kažem. U korektnim smo odnosima i nemam šta da dodam. Onima koji ne poznaju skupštinsku proceduru ne mogu da pomognem.

A, šta ako se 20. februara na klupskoj Skupštini potegne pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu koje predvodite?

- Do 20. februara uopšte ne želim da pričam na tu temu - zakopčan je Đurić.

Da bi se došlo do predsedničkih izbora, potrebno je da 22 delegata na skupštini 20. februara, potegnu pitanje poverenja Đuriću i njegovim saradnicima. U tom slučaju bi u skorijem roku morala da bude sazvana vanredna izborna skuptšina.

Đurić je nedavno na pripremama Partizana nagovestio da bi opet mogao da se kandiduje za čelnu funkciju u klubu, ukoliko dođe do izborne skupštine.

(Telegraf/A.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA