SKANDAL: Navijači Sarajeva provocirali Srbe!

Navijačka grupa "Horde zla" istakla je na meču sa Leotarom natpis "Armija R.BiH", zbog čega je sudija dva puta prekidao meč i tražio da se ukloni transparent

  • 11

Posle transparenta "Kosovo je Srbija", koji su istakli navijači Leotara iz Trebinja, ne smiruju se strasti u Premijer ligi BiH. Utakmica 22. kola između Sarajeva i Leotara dva puta je bila prekinuta zbog toga što su pristalice domaćeg tima istakle transparent, na kojem je stajalo "Armija R. BiH".

Kada su navijači Sarajeva zvani "Horde zla" na stadionu "Asim Ferhatović Hase" istakli ovaj transparent, koji je bio čista provokacija gostujućeg tima, glavni sudija Ognjen Valjić je prekinuo meč, koji je nastavljen tek onda kada je parola uklonjena.

Međutim, na početku drugog poluvremena, transparent je ponovo bio na tribini, a Valjić je odlučio da igrače pošalje u svlačionicu. Prekid je trajao pola sata, a pošto je transparent uklonjen, meč je nastavljen.

Utakmica je završena bez golova, a navijači Sarajeva su ovaj gest pravdali proslavom godišnjice Armije R. BiH.  Pošto je Leotar nedavno kažnjen sa 2.500 marka zbog transparenta navijača, videćemo da li će slično proći i FK Sarajevo.

(Telegraf.rs / sport.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomo

    14. april 2013 | 23:47

    Kad Republika Srpska postane nezavisna a vec jeste tako ce se i oni zvati. Zive od naseg rada i vrijeme je da u potpunosti

  • Bosnjak

    15. april 2013 | 01:20

    I neznam sta je sad tu cudno ,pa taj transparent je legalan jer armija BIH je jedna i jedina i legalna vojska drzave BIH. ,Ali ponekad srbima smetaju i oni sami sebi tako da nije merodavno sta srbima smeta vec sta smeta normalnim ljudima.

  • vukašin

    15. april 2013 | 07:21

    Republika Srpska u sastavu Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA