STOJADINOVIĆ: Stefan je pomoćniku rekao: "puši ku*ac"!

Navodno je mladi Mihajlović uputio psovku pomoćnom treneru Tijagu Mutinju. Zvezdin napadač se brani: "Nisam opsovao. Bilo mi je krivo što sedim na travi"

  • 5

Nikako ne miruje novonastala situacija oko Stefana Mihajlovića, prvotimca Crvene zvezde, koji je u petak svojevoljno napustio trening.

Prema poslednjim informacijama koje je sportski direktor "crveno-belih" Zoran Stojadinović dao dnevnom listu "Naše novine", mladi napadač je pomoćnom treneru Rikarda Sa Pintua - Tijagu Mutinju rekao "puši ku**c"!

Nemili događaj se dogodio kada je sin legende minhenskog Bajerna, Radmila Mihajlovića, odlučio da napusti trening, a Portugalac pokušao da ga odvrati od takve ideje, ali je špic rođen 1994. godine burno reagovao i doslovce mu rekao da "puši ku**c".

STOJADINOVIĆ: DA JE MOJ, POČUPAO BIH MU UŠI!

Ceo događaj se desio na treningu uoči meča sa Spartakom iz Subotice, koji je Zvezda dobila sa ubedljivih 4:1, a pošto je portugalski trener odlučio da skloni Mihajlovića iz tima, oglasio se i Stefanov otac Radmilo, koji je rekao da je u tom odstranjivanju njegovog sina učetvovao i Zoran Stojadinović.

Međutim, Zvzedin sportski direktor je odmah reagovao.

- Neka bude tako! Uvek sam ga ja sklanjao iz ekipe, a kada je dobijao šansu, to je bila zasluga trenera. Neka bude i da je on naš Mesi - ironično je započeo Stojadinović i dodao:

- Gospodin Mihajlović je još posle utakmice sa Kragujevcem po gradu pričao kako sam ja sklonio Stefana. Tada sam prećutao, ali sada ne mogu. Vrlo je ružno to što se desilo, da je moj sin, počupao bih mu uši, a ne bih krivicu svaljivao na druge. Kada je odlučio da napusti trening, Rikardov pomoćnik je pokušao da ga odvrati, a ovaj mu je rekao da puši ku*ac. Izvinite što se tako izražavam, ali posle smo čoveku morali da objašnjavamo šta to znači - rekao je Stojadinović, i zaključio:

- Kako to da se ne ugleda na Mudrinskog ili Petkovića?! Oni ćute, rade i čekaju šansu.

STEFAN: NIKOG NISAM OPSOVAO

Stefan Mihajlović demantuje tvrdnje da se ružnim rečima obratio članu stručnog štaba Crvene zvezde.

- Nisam nikoga opsovao! To nije istina. Izvinio sam se saigračima i treneru zbog napuštanja treninga. Ali glupo je da se priča o tome kako sam nezadovoljan statusom. Samo mi je bilo krivo što sam sedeo na travi i sa strane gledao trening... Bolje da sam individualno trenirao sa nekim od pomoćnih trenera - brani se Zvezdin napadač.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabranjeni zato sto volimo partizan

    15. april 2013 | 11:56

    Zvezda umire zvezda gasi se

  • Zoran

    15. april 2013 | 17:34

    Koja crna legenda Bajerna.Sto govorite deci neistinu.To je jedan od fudbalera koji su se tako bezkarakterno ponasali u Nemackoj ligi da smo se sramotili zbog njega.Isto kao Pekovic otisao decko na odmor pa ne samo sto se nije vratio na vreme nego se nije ni javio nikome u Ajntrahtu.Takvima su samo pare bile u glavi.Smatra li su imaju sigurne ugovore ko im sta moze.Nisu se ni trudili da ostave neki trag ovde.Jedan od boljih primera je Krstajic koji je bijo profesionalac od glave do pete.Pa pitajte Nemce za Radmila a pitaj te za Mladena pa ce te videti i cuti sta ce vam reci.

  • blok45

    15. april 2013 | 16:22

    @CAR Hoce li biti zavrtanja usiju po gradu kao i prosli derbi? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA