HOKEJ SP: Belgijanci nadigrali Srbiju

Prvoplasirana ekipa na tabeli A grupe savladala naše hokejaše rezultatom 4:0 (1:0, 0:0, 3:0), koji u sredu igraju protiv Australije

  • 1

Reprezentacija Srbije u hokeju na ledu izgubila je u Zagrebu od selekcije Belgije rezultatom 4:0 (1:0, 0:0, 3:0), u drugom kolu Prvenstva sveta A grupe Druge divizije.

Hokejaši Srbije, posle iznenađujućeg trijumfa protiv Španije, ipak nisu uspeli da naprave novi podvig i savladaju još jednog favorita za visok plasman.

Utorak je na šampionatu slobodan dan, a reprezentacija Srbije u nastavku takmičenja, u sredu, igra od 13 sati protiv selekcije Australije.

U prvom meču 2. kola, Island je, posle boljeg izvođenja kaznenih udaraca, savladao Australiju rezultatom 3:2. Od 20.15 sati igraju Španije i Hrvatska.

Tabela: Belgija 6 bodova, Hrvatska (-1) 3, Srbija 3, Island 2, Australija 1, Španija (-1) 0.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    15. april 2013 | 21:47

    Srbijo,nezaboravi i u Subotici se igra hojej,ne samo u bgd.zasto nema nijedan igrac iz vojvodine medju orlovima?dali se to Srbija separatise?.Momci,nedajte se.,do pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA