FSS JEDNOGLASNO: Mihajlović ostaje selektor do kraja kvalifikacija!

Na sednici Odbora za hitna pitanja zaključeno je da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta A reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ

  • 2

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao predsednik Tomislav Karadžić, jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajlović do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Reprezentacija Srbije izgubila je gotovo sve šanse za plasman na svetsku smotru, a u saopštenju FSS navodi se da to nije postavljeno kao imperativ.

- Jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajloviću do završetka tekućeg ciklusa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa članovima Skupštine FSS, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije igrača. Uz to, očekuje se detaljna stručna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice A reprezentacije tako i na završetku ciklusa. Izveštaje u istom vremenskom periodu predavaće i članovi Stručnog štaba A reprezentacije. Uz to, zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta A reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ - navodi se u saopštenju FSS.

Na sastanku u Staroj Pazovi odlučeno je da se donira 500.000 dinara dvogodišnjoj Ljubici Adamić za operaciju presađivanja srca, a nekadašnjem igraču Srđanu Šakotiću, koji je doživeo tešku povredu u saobraćajnoj nesreći, pruži pomoć u iznosu od 100.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    22. april 2013 | 02:23

    Koja sramota. Gubi se Mihajloviću iz reprezentacije i vodi sa sobom one dve sramote - Kolarova i Brkića.

  • boni

    16. april 2013 | 10:49

    Eee jbg steta velikaaa za srpski fudbal. Ali sta je tu je, navikli smo vec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA