Đoković igra u Monte Karlu! Pogledajte trening u stilu Rokija! (FOTO) (VIDEO)

Skočni zglob srpskog tenisera u mnogo boljem stanju, zbog čega je dobio dovolu da nastupi na turniru u Monaku. Prvi protivnik Mihail Južnji

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da učestvuje na prvom mastersu na šljaci u Monte Karlu, javlja francuski "Kanal plus".

Informaciju je navodno potvrdio njegov trener Marjan Vajda, koji je rekao da je Đokovićev zglob u mnogo boljem stanju nego prethodnih dana i da ima dozvolu da igra u Monaku.

Đoković u drugom kolu igra protiv Rusa Mihaila Južnjeg, koji je bio bolji od Španca Danijela Himenta Travera sa 6:4, 6:0.

Srpski teniser je prvi put od povrede u Bojsiju trenirao u subotu, istog dana je odigrao partiju mini-tenisa sa Endijem Marijem. U nedelju je Đoković rekao medijima da će u utorak odlučiti da li će igrati na turniru u gradu u kom živi.

Marjan Vajda je ukazao na to da Nole mora da bude maksimalno oprezan u odluci da nastupi u Monaku, koji je s treninzima nastavio sve do utorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA