Runi ne želi iz Junajteda, a Francuzi već slave njegov dolazak!

Iako nekadašnji sportski savetnik PSŽ-a Mišel Mulin tvrdi da je prelazak napadača u Pariz gotova stvar, Englez nema nameru da napušta ''Old traford''

  • 0

Uprkos tvrdnjama medija da je prelazak Vejna Runija iz Mančester junajteda u PSŽ gotova stvar, napadač je istakao da uopšte nema želju da napušta "Old traford" i da želi da obnovi novi ugovor sa klubom.

Strasti na Ostrvu uzburkala je izjava nekadašnjeg sportskog savetnika PSŽ-a Mišela Mulina, koji je rekao da iz veoma pouzdanih izvora prenosi da će Runi od leta igrati u Francuskoj.

- Zapamtite šta sam vam rekao. Vej Runi će od leta igrati u Parizu, pouzdano vam tvrdim - rekao je Mulin.

Međutim, kako prenose engleski mediji, izvor blizak napadaču (njegov prijatelj) rekao je da Runi želi po završetku sezone da sedne sa čelnicima kluba i pregovara o novom ugovoru s obzirom na to da ovaj postojeći ističe za dve godine.

Runi ove sezone nije na nivou igara koje su ga krasile prethodnih godina. Doduše, u prilog mu nije išlo ni to što je mnoge utakmice počinjao sa klupe (kao ona protiv Reala u osmini finala LŠ), ali i činjenica da je određene mečeva igrao kao vezni igrač.

Prema važećem ugovoru, 27-godišnji napadač ima nedeljnu platu oko 200.000 funti i jedino što bi moglo da pokvari novi dogovor jeste to da li će čelnici Junajteda biti spremni da Runiju ponude iste uslove.

Iz tabora Junajteda nisu hteli da komentarišu ove spekulacije iz Francuske, ali je menadžer "đavola" Aleks Ferguson u više navrata isticao da nema nameru da se odrekne fenomenalnog napadača koji će, po njemu, postati legenda tima.

Podsetimo, prethodnih nekoliko sezona kapiten Junajteda Nemanja Vidić je svaki prelazni rok bio seljen u neki klub, ali, kao što je poznato, srpski internacionalac i dalje nosi dres "crvenih đavola".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA