REIZABRAN JEVROSIMOVIĆ: Postaćemo atletska sila!

U drugom mandatu kao prvog čoveka srpske atletike Jevorsimović najavio stvaranje trenera, posle čega bismo mogli da računamo na ozbiljne i kvalitetne godine u kraljici sportova

  • 0

Prema očekivanju, jednoglasno, Veselin Jevrosimović je izabran za predsednika Atletskog saveza Srbije i započeo je drugi mandat na čelu srpske atletike.

- Moj prvi cilj u prethodnom mandatu je bio infrastruktura i omasovljavanje atletike. U drugom mi je cilj da akcenat stavimo na trenersku struku, da stvorimo atletske trenere.

- Smatram da bez dobrih uslova ne možemo da podignemo atletiku na viši nivo i da je vratimo na mesto kojem poripada - rekao je Veselin Jevrosimović pred delegatima na izbornoj Skupštini, održanoj na Vojnoj akadamiji, i najavio svetle dane srpske atletike ukoliko se bude radilo po planu.

- Uslovi su najbitniji.. infrastrukuta i trenerski kadar. Ako uspemo da ih podignemo na viši nivo, mislim da možemo da budemo atletska sila.

Na redovnoj Skupštini Saveza izabran je i novi Upravni odbor u čiji sastav su ušli Snežana Pajkić i Stevan Zorić, kao potpredsednici.

Pored njih, članstvo su "obnovili" i Jovan Šurbatović, Goran Karić, Ivan Pavlović, Ratomir Maksimović, Dragan Pešikan, Miroslav Nikolić, Miloš Kuburić i Ranko Sočanac.

Novi mandat je dobio i generalni sekretar Slobodan Branković.

D. S.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA