Navijači Sanderlenda ponudili Di Kaniju svoje žene! (VIDEO)

Fanovi su toliko zavoleli Italijana da su mu već posvetili ''zanimljivu'' pesmu u kojoj se odriču i supruga. Slavlje menadžera ''crnih mačaka'' protiv Njukasla inspirisalo nas je da napravimo TOP 5 najvećih radovanja trenera

  • 0

Bez obzira na to što je samo dva puta do sada vodio Sanderlend, Paolo di Kanio je već postao ljubimac navijača "crnih mačaka". Tome je i te kako doprinela pobeda nad velikim rivalom Njukaslom (3:0), prvi put posle 13 godina na ''Sent Džejms parku''.

Tim povodom fanovi Sanderlenda su, u čast najubedljivije pobede u poslednje 34 godine, posvetili pesmu kontroverznom Italijanu koji nije krio emocije prilikom proslave svakog gola.

- Paolo di Kanio, ti si ljubav mog života. Paolo di Kanio, daću ti da mi je*eš ženu. Paolo di Kanio, i ja želim prljava kolena - stoji u tekstu pesme.

Radovanje Italijana prilikom proslave golova njegovog tima nikoga nije ostavila ravnodušnim. Tom prilikom izdvojili smo vam, po nama, TOP 5 sutuacija u kojima su se menadžeri najviše radovali.

ROBERTO MAĆINI (Mančester siti)

Dovoljno je samo reći Serhio Aguero i pogodak u 93. minutu protiv KPR-a koji je Sitiju doneo titulu. Otuda i razumljiva radost Italijana.

ALEKS FERGUSON I BRAJAN KID (Mančester junajted)

Pobeda Mančester junajteda protiv Šefilda V. sa 2:1 na "Old trafordu" 1993. godine jedna je od najznačajnijih u istoriji "crvenih šavola" jer je donela titulu još od 1967. godine. Jednostavno, pogodak Stiva Brusa za pobedu, dvojac na kormilu Junajteda proslavio je na odgovarajući način.

ALAN PARDJU (Njukasl)

Iako možda nije u kategoriji Paola di Kanija, radovanje Alana Pardjua, posle pogotka Sisea u 93. minutu za pobedu Svraka  protiv Fulama, moralo se naći u ovom izboru. Pogledajte i zašto!

ŽOZE MURINJO (Porto, Inter)

Prva dva mesta su morala biti rezervisana za ''Specijalnog'' koji je i te kako znao da proslavi pogodak Koštinje u 90. minutu protiv Junajteda (1:1) 2004. godine kada je Porto uspeo da eliminiše Fergusonov tim i na kraju osvoji Ligu šampiona. Skoro slično je bilo šest godina kasnije kada je Murinjo sa Interom uspeo da odbrani 3:1 na ''Nou kampu'' i kasnije opet prigrli ''ušati'' trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA