Ona je rekla "ne" Kristijanu Ronaldu! (FOTO)

Fudbaler madridskog Reala je do te mere smarao Engleskinju da je ona morala da menja broj telefona i po nekoliko puta!

  • 9

Verovali ili ne, negde u Engleskoj postoji devojka koja se bavi modelingom. I dala je "korpu" planetarnoj zvezdi, fudbaleru madridskog Reala, Kristijanu Ronaldu!

Devojka se zove Rijan Sugden i proslavila se 2006. godine fotografijama za dobro poznati dodatak "Page 3", tabloida "The Sun" . Bivša učesnica VIP Velikog brata je bila deo "BBC"-jevog dokumentarca "Glamour Girls".

Legenda kaže da je Ronaldo upoznao Rijan u ekskluzivnom restoranu u Londonu tokom jedne od poseta Engleskoj kada je tek potpisao ugovor za Madriđane. Usput, otprilike tada je Portugalac počeo da se zabavlja sa svojom sadašnjom verenicom, Irinom Šajk.

Toga nije sprečilo da bude oduševljen Engleskinjom i da joj zatraži broj telefona kako bi ostali u kontaktu. Ako je verovati "Sanu", Ronaldo je iz Madrida slao poruka i poruka prelepoj plavuši, koja se nije previše trudila da na njih odgovara,

To je naravno uzbudilo sujetu fudbalera koji je počeo da preteruje sa svojom upornošću. Toliko da je Rijan morala i po nekoliko puta da promeni broj telefona da je Portugalac ne bi smarao!

Kada je to Irina sve saznala... pa, samo je iskulirala naslovnice tabloida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA