"Karađorđe" dobija veliku južnu tribinu!

Za rekonstrukciju stadiona u Novom Sadu i dogradnju južnih tribina iz gradskog budžeta obezbeđeno je 74 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 75 dana

  • 3

Došao i "Karađorđe" na red.

Najveći stadion u Novom Sadu uskoro bi trebalo da uđe u fazu rekonstrukcije i izgradnje južne tribine u skladu sa pravilima i zahtevima UEFA kako bi u budućnosti mogle da se igraju međunarodne utakmice na "Karađorđu". Članovi gradskog veća su posetili stadion i detaljnije se upoznali sa problemom Fudbalskog kluba Vojvodina.

- Kao predstavnici Grada, moramo da vodimo računa o gradskom stadionu, bez obzirana to koja je struktura na vlasti u gradu. Javno preduzeće "Poslovni prostor" obezbedilo je urbanističke uslove i lokacijsku dozvolu za rekonstrukciju Gradskog stadiona "Karađorđe", a Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove predat je zahtev za izdavanje građevinske dozvole nakon što je Vojvodina dostavila projektno-tehničku dokumentaciju - rekao je  član Gradskog veća za komunalne delatnosti Nikola Ćirović, i dodao da bi radovi trebalo da počnu krajem nedelje.

Za rekonstrukciju i dogradnju južnih tribina iz budžeta Grada obezbeđeno je 74 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 75 dana. U okviru prve faze radova uslediće rušenje, rekonstrukcija i izgradnja novih tribina, izgradnja svlačionica i pratećih prostorija za igrače, kao i rekonstrukcija dela instalacija.

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović rekao je da je taj klub obezbedio sredstva za izradu projekta za rekonstrukciju stadiona uz obavezu da sam snosi troškove unutrašnjeg uređenja prostorija koje koriste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    16. april 2013 | 18:24

    Ја сам за, али ви прво морате редовно пунити и ово што имате. Нови Сад није мали град.

  • bojan

    16. april 2013 | 18:16

    Za koliko ce da se poveca kapacitet stadiona?

  • vukašin

    16. april 2013 | 18:27

    Fala bogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA