Šćepović sprečio bruku protiv Trepče, Varga besneo na igrače!

Marko Šćepović sa dva gola doneo preokret i pobedu Partizanu (3:2) u prijateljskom meču protiv četvrtoligaša koji je takoreći iz austobusa izašao na teren posle dana provedenog u putu

  • 2

Partizan, šampion Srbije, ugostio je u utorak fudbalere Trepče iz severne Kosovske Mitrovice, koji se takmiče u Zoni Morava i odigrali prijateljski meč u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Igrači Trepče krenuli su rano jutro i takoreći iz autobusa izašli na teren gde su pružili jak otpor šampionu, koji je vodio pomoćni trener Zvonko Varga, dok je šef stručnog štaba Vladimir Vermezović utakmicu gledao sa terase upravne zgrade.

Fudbaleri Partizana toliko su indolentno nastupili da je Varga besneo:

- Sram vas bilo. Brukate i sebe i dres koji nosite. Oni su putovali 400 kilometara samo da bi igrali sa vama, a vama je teško da se pomerite dva koraka. Ružnije od ovoga ne može. Vidi ovo, reprezentativac jedan, drugi, mladi reprezentativac - vikao je Vermezovićev pomoćnik pokazujući na Marka Šćepovića, Aleksandra Mitrovića i Vladimira Volkova.

Partizan je poveo golom Dejana Babića u 37. minutu, Trepča je preokrenula preko Perice Ilića u 41. i 56. minutu, da bi sramotu sprečio Marko Šćepović, donevši izjednačenje u 67. i pobedu u 76. minutu.

Bleda partija njihovih ljubimaca sigurno ne može da ohrabri navijače Partizana pred nastavak sezone i meč sa Radom koji ih čeka u subotu. "Crno-beli" su pobedili prvenstveno zahvaljujući individualnim kvalitetima Šćepovića, dok većina igrača šampiona Srbije nije dokazala da su veći kvalitet od četvrtoligaša.

Vođa puta Trepče Zoran Cvetnić rekao je novinarima da su posetili grob patrijarha Pavla, kao i da su izdvojili 26.000 dinara za pomoć Tijani Ognjanović, koja je otputovala u SAD.

- Iz Kosovske Mitrovice pošli smo jutros u 3.30, za doručak pojeli samo viršlu i burek i putovali smo ceo dan da bismo igrali protiv Partizana. Sa nama su krenuli i kadeti kako bi oni odigrali prijateljski meč sa Teleoptikom, a svi zajedno su skupili 26.000 dinara za donaciju - rekao je Cvetnić.

PARTIZAN-TREPČA 3:2

(Babić 37, Šćepović 67, 76 - Ilić 41, 56)

PARTIZAN: Petrović (od 46. Živković), M. Živković, Pajović (od 46. Tomašević), V. Stanković, Volkov (od 46. Aškovski), S. Marković (od 46. Lovre), Knežević, Ninković, Babić, Šćepović, Mitrović. Trener: Zvonko Varga

TREPČA: Vakić, Mašić, Milovanović, Popović, Vučković, Lazić, Trajković, Đurić, Uljarević, Ilić, Stanojkov. Igrali su još: Galjak, Radović, Veselinović, Božović, Radovanović, Milosavljević, Radunović, Marić. Trener: Srđan Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    16. april 2013 | 18:04

    Da su uz virslu i burek pojeli malo i ajvara dobili bi grobare 4:3.

  • Jelena

    17. april 2013 | 03:22

    Svaka cast...i jos donirali za Tijanu...svaka cast momci, samo nastavite da vredno trenirate i verujete u sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA