KOD SA PINTUA NEMA ŠALE: Teško onom ko izgubi! (VIDEO)

Portugalski stručnjak na klupi Crvene zvezde ne dozvoljava opuštanje ni na treningu. U jednom trenutku poraženi tim je morao da radi sklekove, da bi zatim ''crveni" nosili "zelene'' na leđima do tunela i nazad

  • 0

Ni incidenti Mihajlovića, ni problemi koje je stvorio Jovanović nisu mogli da naruše odličnu atmosferu u taboru Crvene zvezde koja je bila prisutna na treningu.

Lepo vreme, kao i vežbanje na glavnom terenu, takođe su bili jedan od faktora pozitivnog raspoloženja "crveno-belih". Trener Zvezde Rikardo Sa Pintu, za ovu priliku, odlučio je da sa timom vežba akcije sa šutem u završnici.

Prvotimci su, podeljeni u dve grupe, radili pod komandom Sa Pintua i njegovog pomoćnika Mutinja. Odvojeno od ostalih radili su Pantić (zbog povrede), Dauda i Mikić su trčali sa Čepzanovićem, dok je Bajković individualno radio sa trenerom golmana Maksimovićem.

Uočljiv je bio napredak prvotimaca u odnosu na prve treninge pod ''palicom'' Portugalca. Viđeni su efektivni potezi, kao npr. makazice Milunovića, dok je za smešnu stranu bio zadužen Asamoa, koji je jednu previsoku loptu uhvatio rukama, spustio na nogu i - pogodio.

Drugi deo treninga se sveo na igranje na celom terenu, ali tako da se na drugoj polovini igra ''ševa'' i, ako jedna ekipa sakupi deset dodavanja, odmah prelazi na drugu polovinu.

Najzanimljiviji deo treninga bio je onaj kada su dva gola, jedan drugom okrenuti leđima, postavljena na sredinu terena. ''Crveni'' i ''zeleni'' su se naizmenično branili i napadali. Poraženi je po kazni morao da odradi 10 sklekova.

Poslednji deo treninga protekao je u igri na pola terena. Za razliku od prvog puta, sada su ''crveni'' bili ti koji su izgubili, a za kaznu su morali da nose saigrače na leđima do tunela i nazad.

Da se nalazi u dobroj formi, pokazao je i trener Sa Pintu, koji je, tokom istezanja igrača, samoincijativno uradio 20 sklekova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA