MUP: Prijave protiv Voše, Butorovića i Rabrenovića!

Prijave podnete zbog paljenja baklji tokom meča sa Slobodom i vređanja policijaca od strane predsednika Vojvodine, koji je pokušao jednog pripadnika organa reda i da udalji iz svlačionice gostujuće ekipe

  • 5

Novosadska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv FK Vojvodina i odgovornog lica zbog nepoštovanja Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, prenela je Beta.

Policija je saopštila da je protiv kluba i Novosađanina R. R. prijava podneta jer su paljene baklje na stadionu tokom meča Vojvodine i Slobode iz Užica u 23. kolu Jelen Superlige.

Po inicijalima jasno je da se radi o Radisavu Rabrenoviću, kao što je jasno da je R. B. Ratko Butorović, za koga se tvrdi da je posle meča vređao policajce, a jednog je pokušao i da udalji iz svlačionice gostujuće ekipe, pa je protiv njega podneta krivična prijava zbog sumnje da je ometao organe reda na dužnosti.

Policija tvrdi da je pokušala da spreči sukob osumnjičenog (Butorovića) i šefa stručnog štaba Slobode Ljubiše Stamenkovića Piskavca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA