KRSTIČIĆ: Osvetiću se Matuzalemu!

Srpski internacionalac koji nastupa za Sampdoriju nije spreman da oprosti fudbaleru gradskog rivala Đenove što ga je povredio, i nada se tome da ga "sačeka" naredne sezone

  • 0

Fudbaler italijanske Sampdorije Nenad Krstičić rekao je da ne može da oprosti igraču gradskog rivala Ðenove Matuzalemu što mu je naneo tešku povredu ligamenata kolena.

Zbog ove povrede srpski internacionalac će verovatno morati na operaciju i za njega je sezona gotova.

- Neću da oprostim Matuzalemu taj faul. Takvi startovi služe da bi se igrač povredio, kao što je Matuzalem to već ranije radio. Sačekaću ga sledeće godine ako još bude igrao u Seriji A - izjavio je ogorčeni Krstičić italijanskim medijima.

Nedeljni prvenstveni duel Ðenove i Sampdorije završen je bez pobednika (1:1), a mladi srpski reprezentativac napustio je teren već u 17. minutu, posle brutalnog starta Brazilca Matuzalema.

- Nakon meča, došao je u svlačionicu da pita kako sam, i to je bilo to. Nije se čak ni izvinio. Čak se i osmehivao. Posle meča, dobio sam dosta poruka podrške, ali nijedna nije stigla iz ekipe Ðenove - dodao je Krstičić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA