TENISERKE OTKRILE ŠTIH: Za razliku od Nemica, mi imamo Anu!

"Igramo protiv ozbiljnih protivnica, ali za razliku od njih, mi imamo nekadašnju najbolju teniserku sveta" - ističu iz srpskog tabora

  • 0

Srpska teniserka Vesna Dolonc istakla je da Srbiju očekuje težak meč protiv Nemačke, i dodala da se nada da će nacionalni tim izboriti opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

- Biće teško, igramo protiv Angelike Kerber i Mone Bartel, to su dobre teniserke. Neće biti lako i očekujem da svaki meč bude neizvestan. Osećam se dobro u reprezentaciji, radujem se što ponovo vidim devojke. Trudićemo se da pružimo maksimum i nadam se da ćemo pobediti - rekla je Dolonc.

Ona je dodala da se oseća dobro nakon turnira u Katovicama i da nema problema sa povredama.

Težak meč protiv Nemica očekuje i Aleksandra Krunić.

- Imamo ozbiljne protivnice, Kerber je trenutno šesta na WTA listi i ona može da bude naš najveći problem. Od nas zavisi kako ćemo se pripremiti za te duele. Za razliku od Nemica, u našoj reprezentaciji je nekada najbolja igračica sveta Ana Ivanović i videćemo kako će se stvari odvijati na terenu - istakla je Krunićeva.

Meč plej-ofa Svetske grupe Fed kupa između reprezentacija Nemačke i Srbije na programu je 20. i 21. aprila u "Porše Areni" u Štutgartu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA