Tumbaković se posvađao sa upravom, ali ostaje u klubu!

Prema nezvaničnim informacijama, sportski direktor Partizana ljut je napustio sastanak sa članovima uprave zbog kritika na račun prelaznog roka i Lazara Markovića, ali je kasnije poručio da ostaje na dužnosti

  • 0

Posle žustrih kritika na račun njegovog rada i sportskog sektora, sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković napustio je sastanak u Humskoj sa najvišim čelnicima kluba ljutito, i poručio im da se više ne vraća, da bi tokom večeri iz redova "crno-belih" došle informacije da će nekada trofejni trener ostati na dosadašnjoj dužnosti.

Tako je nezvanično preneo portal Mondo, dodajući da je Tumbaković burno reagovao na kritike u vezi sa prelaznim rokom, kao i situacijom oko Lazara Markovića, koji je bio na lečenju u Engleskoj od februara do danas.

Podsetimo, mladi fudbaler je po povratku u Srbiju izjavio da ga niko iz kluba za protekla dva meseca nije pozvao i nije se raspitao o njegovom zdravlju.

Tumbaković, predsednik kluba Dragan Đurić i pojedini članovi uprave nisu bili dostupni za komentar, a neki iz kluba koji su se odazvali rekli su da nema trzavica, navodi Mondo, da bi kasnije i sam Tumbaković preko portparola Dragana Velanca poručio da ostaje u klubu.

Posle serije od tri utakmice bez pobede, koja je prekinuta protiv Javora, Tumbaković je rekao da trener Vladimir Vermezović ima punu podršku sportskog sektora, dok je Vermezović istog dana rekao da zna sa kojim trenerima se pregovaralo u klubu.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA