KRUNIĆ: Čestitam igračima na istorijskom uspehu!

Trener Jagodine prezadovoljan je što se njegova ekipa plasirala u finale Kupa Srbije posle pobede nad Javorom 4:1

  • 2

Jagodina je u veoma zanimljivom polufinalnom meču Kupa Srbije prvi put izvojevala pobedu, kojom je stvorila šansu da osvoji trofej. Trener Simo Krunić čestitao je na tome svojim igračima i svima onima koji im daju podršku.

- Presrećni smo što ćemo igrati u finalu i što imamo šansu da se takmičimo za ovaj trofej. Što se mene tiče, mi smo ušli u istoriju. Znali sam da protiv Javora neće biti dovoljan "ni gol ni dva", znali smo da su opasni i to se i ostvarilo - rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da ekipu nije poremetio primljeni gol kada su Ivanjičani izjednačili na 1:1.

- Mi smo nastavili da igramo kao da nas ne zanima rezultat, rešili smo da stisnemo, pritisnemo i napadamo, pa šta bude. Na sreću, došao je autogol, a zatim i treći. Međutim, znali smo da još nije gotovo iako su oni imali igrača manje. Kada smo dali četvrti gol, onda je bilo lakše - zaključio je Krunić.

Trener Javora Mladen Dodić ocenio je da je na utakmici bilo previše grešaka, ne samo njegovog tima.

- Žao mi je što nismo u finalu, imali smo veliku želju. Morali smo da budemo mnogo pametniji, da ne dozvolimo da odigramo drugo poluvreme sa igračem manje, što je bila velika prednost za Jagodinu. Oni su kvalitetna ekipa i znali su to da iskoriste. Mi se sada okrećemo prvenstvu, gde će takođe biti uzbudljivo - poručio je Dodić.

Jagodina će u finalu Kupa Srbije 8. maja na stadionu Partizana igrati protiv Vojvodine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. april 2013 | 13:00

    Ja kao i pola jagodine znamo da je utakmica namestena..kao i tacan rezultat jag-partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA