LAKOVIĆ: Loža na Karaburmi nije bila adekvatna za selektora!

Generalni sekretar FSS otkrio da Siniša Mihajlović nije hteo da sedi u loži koja je namenjena predstavnicima medija

  • 2

Generalni sekretar FSS Zoran Laković rekao je da mesto na kojem je trebalo da sedi selektor Srbije Siniša Mihajlović nije adekvatno njegovoj funkciji i da zbog toga trener "orlova" nije ni želeo da gleda meč na Karaburmi, prenosi "Sportski žurnal".

Zvezdan Terzić, prvi čovek OFK Beograda, nije dozvolio Mihajloviću da prati iz svečane lože meč, već mu je dao karte za  tribinu na drugom delu stadiona iz koje utakmice uglavnom prate novinari TV kuća, i koja nije reprezentativnog izgleda.

- Bio sam na putu, ali sam čuo šta se desilo. Istina je da je Siniša Mihajlović dobio ulaznice za ložu na zapadnoj tribini. Selektor je smatrao da loža nije adekvatna njegovoj funkciji i zato je odlučio da ne ode na utakmicu.

- Apsolutno podržavamo Mihajlovića i mislimo da je ispravno postupio što nije prihvatio da ode tamo gde mu i nije mesto, u ložu na suprotnoj strani - rekao Laković.

On je dodao da će FSS utvrditi ko snosi krivicu za ovaj propust.

- Pogledaćemo da li je greška do FSS ili OFK Beograda - poručio je Laković.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    19. april 2013 | 11:21

    Pukli ste skroz, mislim na ove bolide iz FSS. Kakva loža , trebao je da sedne na krov ako treba. Evo ovo , je jednostavan primer da su zveknuli totalno,oni više neznaju ni šta rade , ni zbog koga su tu , ali znaju da su tu zbog sebe.

  • Образован

    19. april 2013 | 11:09

    On da je covek otisao bi na tribine medju narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA