NAŠ FUDBAL JE ZLATAN! U Argentini navijači opelješili i pretukli fudbalere svog tima!

Pristalice Urakana ne mogu da podnesu drugoligaški život tima i ispadanje iz nacionalnog kupa, pa su bes iskalili na igračima dok su se ovi tuširali

  • 0

Argentinski fudbal je u ozbiljnim problemima i to više nije tajna! Najnoviji incident sa navijačima desio se posle Kup utakmice, kada su navijači Urakana iz Buenos Ajresa upali u svlačionicu, opljačkali igrače i pretukli ih.

Besni navijači argentinskog drugoligaša upali su dan posle poraza i eliminacije od Godoj Kruza u svlačionicu fudbalera.

- Posle treninga u četvrtak, dok smo se tuširali u svlačionici, ušli su huligani sa maskama na licu i sa palicama kojima su udarili nekoliko igrača - rekao je trener Urakana Hose Marija Ljop.

- Kada smo napuštali klub, automobil našeg kondicinog trenera bio je izgreban, a gume probušene. U takvom stanju bilo je još osam automobila. Uzeli su i novac od fudbalera - rekao je Ljop.

Incident je potvrdio i predsednik Urakana Alehandro Nadur.

- Bilo je oko 150 navijača koji su došli na stadion, razbijali automobile i pretili igračima - rekao je Nadur. Urakan se nalazi na 8. mestu druge B lige Argentine sa 39 bodova iz 29 mečeva, 20 bodova manje od lidera na tabeli Rosarija Sentrala.

(Telegraf/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA