ASL: Mega gazi ka ABA ligi!

Gorostasni centar Boban Marjanović je sa 19 poena i devet skokova nastavio da teroriše protivnike i jedan je od najzaslužnijih za pobedu Beograđana protiv Vojvodine - 87:82

  • 0

Pobedom u Novom Sadu protiv Vojvodine, direktnog konkurenta u borbi za ABA ligu, košarkaši Mega Vizure pokazali su da prethodne pobede protiv Radničkog i Crvene zvezde  nisu samo slučajnost - 87:82 (27:14, 23.29, 17:15, 20:24).

Ovo je bio peti uzastopni trijumf Mege, koja je doživela poraz samo u prvom kolu protiv Partizana, čime su trenutno ''zacementirali'' drugu poziciju Agroživ Superlige posle šest odigranih kola.

Mega je tokom čitavog meča bila bolji tim i čuvala je vođstvo stečeno posle prvih 10 minuta - 27:14. Vojvodina se, doduše, trgla pred sam kraj meča, ali jednostavno nisu imali snage za totalni preokret.

Po ko zna koji put ove sezone briljirao je centar Mege Boban Marjanović, koji je postigao 19 poena i imao devet skokova. Pratili su ga mladi Micić sa 18 poena i pet asistencija, dok je nekadašnji košarkaš Partizana Novica Veličković meč završio sa devet poena.

U redovima Vojvodine, koja ima četiri pobede i dva poraza, istakli su se Zeković sa 21 poenom i Boltić sa 16 ubačenih koševa. Zanimljivo, dvojica najnovijih pridošlica u Novi Sad Filip Čović i Mile Ilić bili su totalno neprimetni. Ilić je ubacio dva poena, dok se Čović, za 11 minuta, nije upisivao u strelce.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA