Milan: Kjelini je tužibaba

Igrači Milana Ambrozini i Amelija i potpredsednik kluba Galijani kritikuju optužbe Juventusovog fudbalera na Ibrin račun. Iz Juventusa kažu da neće ulagati žalbu.

  • 0

Potpredsednik Juventusa Adrijano Galjani kritkovao je izjave fudbalera Đorđa Kjelinija, u kojima je optužio problematičnog Zlatana Ibrahimovića za šamaranje golmana Juventusa Marka Storarija.

Prvo su sa San Sira reagovali Masimo Ambrozini i Marko Amelija.

- Ako se pokrene disciplinski postupak protiv Ibrahimovića jer je nešto loše uradio, to je u redu. Ali da se ide u pres-salu i da se onako tužaka je nešto što ne sme da se radi. Pokušao je da digne frku - rekao je kapiten Milana Ambrozini. Golman Amelija je Kjelinijevu reakciju nazvao "detinjastom".

Komentarima se pridružio i potpredsednik kluba Galijani.

- Gledao sam snimak i tu nema ničega. Storari se ponašao sto puta bolje od Kjelinija. Šteta, inteligentan je dečko i divim mu se. Međutim, ne mogu da verujem da se igrač takvog kalibra nada da se snimak iskoristi kako bi Ibrahimoviću produžili kaznu i za revanš (meč Kupa Italije). Izgledao je kao klinac u školi koji ide učiteljici da tuži, što je jako ružno - rekao je Galijani.

Na ovakve izjave odgovorio je i generalni direktor Juventusa Bepe Marota.

- Kjelini nije tužakao, on je sjajan igrač i čovek od principa. On je samo odgovarao na pitanja novinara posle utakmice - rekao je Marota, dodajući da u "staroj dami" ne rade na tome da spreče Ibru da igra na revanšu.

- Juventus se neće baviti televizijskim snimkom, niti će uložti žalbu - završio je Marota izjavu za "Skaj Sport Italija".

Juve je neporažen ove sezone, a Milanu je naneo dva poraza.

Zlatan Ibrahimović je već kažnjen sa tri utakmice suspenzije u Seriji A, pošto je u nedelju opaučio igrača Napolija Salvatorea Aroniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA