EVROLIGA: Krstić u idealnoj petorci!

Srpski centar, u meču protiv Kahe, ostvario indeks uspešnosti 27, što mu je bilo dovoljno da zauzme mesto među pet najboljih

  • 0

Reprezentativac Srbije i član CSKA iz Moskve Nenad Krstić nastavio je da pruža dobre partije u Evroligi. Srpski centar je, uz Viktora Hrijapu, bio jedan od najzaslužnijih za pobedu ''armejaca'' nad Kahom Laboral (94:85), čime je ruski klub stigao do treće pobede u seriji i obezbedio plasman na fajnal-for.

Hrijapa je bio nezaustavljiv u Vitoriji. Postigao je 19 poena uz 12 skokova. Takođe, imao je četiri asistencije i tri ukradene lopte za indeks uspešnosti 29. Krstić je meč završio takođe sa 19 poena, ali uz indeks uspešnosti 27, što mu je bilo dovoljno da se nađe u petorci kola, koju još čine Kostas Papanikolau, Ante Tomić i Džordan Farmar.

Papanikolau je u meču protiv Efesa sakupio 25 indeksnih poena, dok je centar Barselone Ante Tomić imao četiri poena manje. Junak pobede Efesa nad Olimpijakosom Džordan Farmar, koji je postigao poene u poslednjim sekundama, ostvario je indeks korisnosti 20.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA