ĐOKOVIĆ: Za pobedu protiv Nadala potrebna je i sreća!

Prvi put posle finala Rolan Garosa 2012. godine srpski teniser će za protivnika imati fenomenalnog Španca, koji sjajnim igrama dokazuje da je povreda kolena prošlost

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković istakao je da se nada da će u finalu protiv Španca Rafela Nadala imati više sreće i konačno osvojiti Masters u Monte Karlu.

- Mi uvek igramo duge mečeve. Ne sastajemo se prvi put na šljaci i očekujem veoma težak meč. Nadam se da ću ovog puta imati više sreće - rekao je Ðoković.

Ðoković će se za 37. titulu u karijeri, a treću u 2013. godini, boriti sa osmostrukim uzastopnim šampionom Monte Karla, koji je savladao Žoa Vilfreda Congu 6:3, 7:6.

 - Fantastičan je osećaj posle sedam meseci pauze biti u novom finalu. Biće teško, kada igrate protiv Novaka, on vas uvek tera do krajnjih granica - rekao je Nadal.

Meč između Ðokovića i Nadala biće repriza prošlogodišanjeg finala, kada je Španac slavio 6:3, 6:1.

Ðoković i Nadal do sada su igrali 34. puta i španski teniser vodi 19:14 u međusobnim duelima. Poslednji put sastali su se u finalu Rolan Garosa prošle godine, a pobedio je Španac 6:4, 6:3, 2:6, 7:5.

Meč u Monte Karlu počinje u nedelju od 14 sati i 10 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA