JEVTIĆ: Pobedila sam samu sebe!

- Bilo je kriznih perioda tokom trke, ali mi je osnovni cilj bio da izdržim do kraja i da se približim rekordu. Nisam stigla do rekorda, nedostajalo mi je 20-ak sekundi - rekla je naša šampionka

  • 1

Pobednica 26. beogradskog maratona i najbolja srpska atletičarka Olivera Jevtić izjavila je da je najvažnije od svega to što je pobedila samu sebe.

- Bilo je kriznih perioda tokom trke, ali mi je osnovni cilj bio da pobedim samu sebe i da se približim rekordu. Nisam u tome uspela, nedostajalo mi je 20-ak sekundi, zbog uzbrdice koja me je usporila na kraju trke - rekla je Olivera, i dodala:

- Srećna sam šta sam ponovila uspeh iz 2007. godine i čestitam svim Beograđanima koji su došli da nas bodre po toplom vremenu i koji su sa ovog maratona u svet poslali lepu sliku - rekla je Jevtićeva.

Ona je stazu od 42.195 metara pretrčala u vremenu 2:36,09 sata. U muškoj konkurenciji trujumfovao je kenijski atletičar Edvin Kiplagat Kitum rezultatom 2:19,33 sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA