ROMANTIČNI DEJVID: Bekam se ponovo ženi, Viktoriji će da čita poeziju

Nekada najbolji fudbaler Engleske inicirao je drugu "svadbu", svestan toga da je, kako kaže, "Viktorija pretrpela veliku žrtvu selidbom u Pariz i napuštanjem života koji je u Los Anđelesu volela"

  • 4

Posle 16 godina veze i šest braka, Dejvid i Viktorija Bekam planiraju da se "uzmu" još jednom!? Jedan od bliskih prijatelja i jedan od najboljih kuvara današnjice Gordon Remzi zadužen je da malom broju gostiju, koji će biti na ceremoniji, koja će se održati u iznajmljenoj kući u Londonu, priredi večeru.

No, ovo i nije nikakva vest pošto na zapadu nije retkost da se prave ovakvi hepeninzi. Međutim, da bi potvrdili svoju ljubav, Dejvid i Viktorija će noć po završetku slavlja provesti čitajući ljubavne i romantične pesme kako bi dokazali ili pokazali ljubav.

Nekada najbolji fudbaler Engleske inicirao je drugu "svadbu", svestan toga da je, kako kaže, "Viktorija pretrpela veliku žrtvu selidbom u Pariz i napuštanjem života koji je u Los Anđelesu volela".

- Dejvid želi da supruzi pokaže koliko je još voli i koliko i dalje želi da očvrsne vezu u kojoj su - rekao je jedan od Bekamovih prijatelja.

Dejvid (37) i Viktorija (38) prvi put su se uzeli 2006. godine (zajedno su od 1997), godinu dana pošto im se rodio sin Kruz. Osim njega, ovaj marketinški najeksploatisaniji par, ima još troje dece - Bruklina (14), Romea (10) i skoro dvogodišnju kćerku Harper.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XX

    21. april 2013 | 23:05

    Beks je car. Nije imao ni nekih skandala u karijeri, a i Viktorija je rodila cetvoro dece,svaka cast.

  • Peca

    21. april 2013 | 21:05

    Ako je on to sto kazes onda si ti bolesno ljubomoran.Covek je godpodin.A ti si?

  • Jogogo

    21. april 2013 | 19:59

    Čovek zvani sprdnja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA