KRUNIĆ: Ne znam šta smo mogle bolje da uradimo!?

- Ostaje nam da se pripremimo za drugu grupu, gde su protivnice takođe jake. Da pokušamo, ako je moguće, da se vratimo u svetsku, gde nam je i mesto - rekao je Dejan Vraneš, selektor Fed tima Srbije

  • 1

Pre nepunih 150 dana, Fed reprezentacija Srbije igrala je finale ovog takmičenja... Danas su ispale iz Svetske grupe! Bolje od Ane i ostalih izabranica Dejana Vraneša bile su Nemice, koje su bod za opstanak u elitnom razredu osvojile u dublu. I pored poraza, selektor nije krio svoje zadovoljstvo.

- Želim da se zahvalim devojkama na svemu što su pokazale na terenu. Čestitao bih Ani, koja je bila pod pritiskom i negativnim skorom sa Nemicama, sjajnim pobedama obezbedila dva boda. Bojani takođe, iako je izgubila oba singla. Mislim da je pružila dobre partije. Treba imati u vidu to da je dugo bila povređena i da joj nedostaju turnirski mečeve. Bojana je pokazala da je ravnopravna, čak nekada i mnogo bolji igrač od Nemica. Bartel je imala i sreće pošto je ona pogađala linije svaki put kada je bilo potrebno. Aleksandra i Vesna su u dublu dale maksimum, ali su protivnice bile bolje - rekao je Dejan Vraneš, selektor Fed kup reprezentacije, i dodao:

- Ostaje nam da se pripremimo za drugu grupu, gde su protivnice takođe jake. Da pokušamo, ako je moguće, da se vratimo u svetsku gde nam je mesto.

Aleksandra Krunić je u dublu prvi put igrala sa Vesnom Dolonc, ali je priznala da su Nemice bile bolje.

- Izgubile smo dubl. Bile su bolje... Pričala sam s Vesnom, ali ne znam šta smo mogle bolje da uradimo. Ništa mi nije dolazilo u glavu. Sve naše šanse smo iskoristile. Iako smo prvi put igrale u dublu, delovale smo uigrano i nismo imali problema u komunikaciji. Zato sav kredit ide Nemicama. One su odlično reternirale i servirale. Lisicki nam je slala prave bombe i posle takvih lopti je teško bilo šta uraditi. Znate, u dublu je teren duplo manji... Na kraju, jednostavno, bile su bolje - rekla je Krunićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    22. april 2013 | 08:32

    Mi koji smo gledali te meceve,videli smo nesto drugo.Da osim Ane,niko nema pojma sa tenisom.Pa,koliko je samo puta Jovanovska pogodila mrezu?Nikad od vas nece biti prave teniserke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA