Suarez se izvinio Ivanoviću

- Žao mi je zbog onoga što se ovog popodneva desilo. Izvinjavam se Ivanoviću i fudbalskom svetu za moje neopravdano ponašanje. Veoma mi je žao! - napisao je na Tviteru napadač Liverpula

  • 0

Divljački start, zapravo pravi ugriz sjajnog napadača Liverpula Luisa Suareza, prošao je neopaženo kod sudija na derbiju između Liverpula i Čelsija, ali kakve zube ima Luis osetio je na svojoj koži naš reprezentativac Branislav Ivanović.

Odmah po završetku utakmice, u kojoj je baš Suarez u 97. minutu doneo izjednačenje, mediji na Ostrvu osuli su "paljbu" po njemu i incidentu koji je napravio. Naravno, ugriz niko ne pravda, već se javnost zgražava. Svestan toga šta ga čeka posle pregleda snimka, Suarez se preko Tviter naloga izvinio Banetu...

- Žao mi je zbog onoga što se ovog popodneva desilo. Izvinjavam se Ivanoviću i fudbalskom svetu za moje neopravdano ponašanje. Veoma mi je žao! - napisao je on na Tviteru.

Hoće li ovo uticati na dužinu i težinu kazne, videćemo, ali "Tajsonovski potez" sigurno neće proći nekažnjeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA