KINEZI TUMBI DAJU TRI MILIONA: Ova ponuda se ne odbija, ne odlazim zbog Đurića!

Kineski klub Vuhan Zala ponudio ogromnu sumu a sportski direktor Partizana potvrdio odlazak u Kinu, i dodao da će u celoj priči dobro proći i klub. "Zabrinut sam jedino zbog reakcije javnosti, jer će mnogi sada pomisliti kako idem zbog navodnog nesporazuma sa predsednikom Đurićem"

  • 0

Ljubiša Tumbaković od utorka definitivno više nije sportski direktor Partizana!

On je potvrdio da je prihvatio ponudu kineskog Vuhan Zala, i da to nema veze sa spekulacijama da nije u dobrim odnosima sa predsednikom kluba Draganom Đurićem. Prema nekim još uvek nezvaničnim podacima Tumbaković bi za ugovor od dve  i po godine trebalo da dobije neverovatnih tri miliona evra

- Nisam mogao da odbijem ovu ponudu. Istina, u utorak će zasedati Upravni odbor, koji treba da verifikuje moj odlazak. Očekujem da sve bude u redu, jer će u celoj priči dobro proći i Partizan. Zabrinut sam jedino zbog reakcije javnosti, jer će mnogi sada pomisliti kako idem zbog navodnog nesporazuma sa predsednikom Đurićem. A to uopšte nije tačno.

- Upravo sedim sa generalnim sekretarom Gruborom i Đurićem. Među nama je sve u najboljem redu, ali ovakva ponuda se jednostavno ne odbija - izjavio je Tumbaković za "Vesti".

Srpski stručnjak odlazi po drugi put u Kinu, pošto je u prethodnom angažmanu proveo šest godina u Šandongu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA