KO ĆE NASLEDITI TUMBAKOVIĆA? Kandidati: Mijatović, Vukotić i Nađ!

Kako Telegraf saznaje, najozbiljniji kandidat za upražnjenu poziciju sportskog direktora Partizana je nekadašnji as, koji je istu funkciju obavljao i u madridskom Realu. Ukoliko se taj angažman izjalovi, do kraja sezone će funkciju obavljati direktor omladinske škole ili koordinator za sportska pitanja

  • 3

Najbliži da nasledi Ljubišu Tumbakovića na mestu sportskog direktora Partizana je legenda kluba iz Humske Predrag Mijatović dok se, osim njega, kao rezervna varijanta pominje dvojac koji je trenutno u "crno-belom" taboru − Albert Nađ i Momčilo Vukotić.

Vest da Tumbaković napušta Humsku odjeknula je Beogradom danas posle podne, a sada već bivši sportski direktor nešto kasnije je sam potvrdio da napušta "crno-bele".

Telegraf je saznao od izvora bliskim rukovodstvu kluba da je na Tumbinoj poziciji viđen bivši as "crno-belih", španskih Valensije i Real Madrida, koji je jedno vreme proveo i na funkciji sportskog direktora najuspešnijeg svetskog fudbalskog kluba.

Ono što smo saznali jeste da je popularni Mijat lično raspoložen da preuzme istu funkciju u Humskoj, ali da mu je najveća prepreka jedna struja u klubu, koja ga iz nepoznatih razloga ne želi u društvu. Sami zaključite zbog čega...

Ukoliko bi Mijatović posle Reala preuzeo direktorsku funkciju u "svom" Partizanu, bilo bi to rešenje na duže staze, a uzaludno je govoriti koliko bi takav "igrač" značio srpskom šampionu u kreiranju evropske budućnosti.

Ako se transfer Mijatovića, koji je nedavno negirao dolazak u Partizan, izjalovi, rezervne opcije su poznate i već u kući.

Momčilo Vukotić je prošlog leta, kada je stigao i Ljubiša Tumbaković zajedno sa Vladimirom Vermezovićem, promovisan u direktora omladinske škole, dok je Albert Nađ, nekadašnji kapiten i "dete" Partizana, poslednji period proveo na poziciji koordinatora za sportska pitanja u Humskoj.

Ono što preostala dva kandidata razlikuje od Mijatovića, kako saznajemo, jeste to što bi njihov angažman bio najverovatnije do kraja sezone, a onda bi se krenulo u traženje dugoročnog rešenja.

I tada će Predrag Mijatović biti glavni kandidat...

(S.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA