TOLE, ODLAZI: Zvezda za smenu Karadžića!

Upravni odbor FK Crvena zvezda podržava inicijativu za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, a povodom stanja u srpskom fudbalu, loše atmosfere i loših rezultata, odnosno trenutnog plasmana naše reprezentacije na FIFA rang listi

  • 3

Članovi Uprave fudbalskog kluba Crvena zvezda, osim što su usvojili Konsolidovani finansijski izveštaj za 2012. godinu, raspravljali su na sednici u ponedeljak o generalnom stanju u srpskom fudbalu i podržali inicijativu za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

"Upravni odbor FK Crvena zvezda podržava inicijativu za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, a povodom stanja u srpskom fudbalu, loše atmosfere i loših rezultata, odnosno trenutnog plasmana naše reprezentacije na FIFA rang listi.

Upravni odbor smatra da je Skupština FSS najmerodavnije mesto za kritiku, raspravu, sugestije, neslaganje ili promene i poziva sve fudbalske radnike Srbije da svoje inicijative sprovode kroz institucije sistema FSS i preko Statuta ove organizacije, a nikako preko medija odnosno javnosti.

Upravni odbor ističe da će Crvena zvezda aktivno učestvovati u svim budućim dešavanjima vezanim za srpski fudbal, kao što je i do sada činila", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    23. april 2013 | 06:07

    Ok je da Zvezda razmatra stanje u fss jer su zvezdasi glavni krivci za stanje u reprezentaciji.Tole zvezdas kao i Mihajlovic ostali su manjebitni.

  • Делија

    23. april 2013 | 15:22

    Толе лопове,Толе лопове......

  • Vojvodina treba da ima svoju reprezentaciju

    25. april 2013 | 08:40

    I bila bi bolje plasirana od Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA