POČELO JE: Gece je izdajnik Dortmunda! (FOTO, VIDEO)

Na društvenim mrežama se već pojavljuju fotografije razočaranih navijača koji uništavaju žuti dres sa imenom talentovanog napadača. koji je potpisao za minhenski Bajern

  • 0

Mario Gece je novi igrač minhenskog Bajerna i glavna tema u fudbalskom svetu od kako je odjeknulo da je za 37 miliona evra napustio Dortmund.

Na sajtu Bajerna je istaknuto da klub ovu vest nije želeo da objavi danas, već posle utakmice Borusije i Reala u polufinalu Lige šampiona, ali da su nemački mediji bili brži.

Svoje nezadovoljstvo ovom objavom izrazio je i trener "milionera" Jirgen Klop, a na društvenim mrežama se već pojavljuju fotografije razočaranih navijača koji uništavaju žuti dres sa imenom talentovanog napadača.

Tako je jedan od njih umesto imena fudbalera markerom napisao "Juda", sa jasnom aluzijom da je Gece "izdao" klub. Sličnih situacija je bilo i kada je, na primer, Robin Van Persi prešao iz Arsenala u Mančester Junajted...

U dosadašnjem toku sezone, Gece je za Borusiju odigrao 42 utakmice i postigao 16 golova. On je sa timom iz Dortmunda osvojio dve uzastopne titule šampiona Nemačke i jedan državni kup. Nije ni čudo što navijači teško doživljavaju transfer jednog of najboljih igrača direktno u klub koji je oduzeo pehar Bundes lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA