WTA ŠTUTGART: Ana lako savladala još jednu Nemicu!

Na startu turnira u gradu gde je minulog vikenda ostvarila dve pobede u okviru Fed kupa, Ivanovićeva pobedila 131. teniserku sveta Andreu Petković 6:3, 6:2. Sledeća protivnica joj je Nađa Petrova

  • 0

Srpskoj teniserki Ani Ivanović prija Štutgart.

Posle dve pobede koje je ostvarila u okviru Fed kupa (posle dužeg vremena i protiv igračice koja je među deset najboljih na svetu), najbolja srpska teniserka odlično je startovala na turniru u istom gradu i pobedila još jednu Nemicu Andreu Petković u dva seta rezultatom 6:3, 6:2.

Iako je izgubila servis u trećem gemu, Ana je u narednom uspela da napravi ribrejk protiv rovite Nemice, koja na turniru učestvuje iako je u duelu Srpkinja i Nemica minulog vikenda bila moralna podrška sa klupe zbog povrede. Ivanovićeva je uspela još jednom da napravi brejk, koji joj je osigurao osvajanje prvog seta.

Anina serija se pretvorila u osam uzastopno osvojenih gemova, pošto je u drugom setu brzo povela 4:0 i praktično rešila pitanje pobednika.

Srpkinja će igrati u osmini finala protiv osme nositeljke Ruskinje Nađe Petrove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA