ZVEZDA NASTAVILA DOMINACIJU: "Crveno-beli" savladali Partizan i odbranili titulu!

Pobedom protiv "večitog rivala" rezultatom 3:0, odbojkaši Crvene zvezde osvojili devetu titulu prvaka države

  • 2

Odbojkaši Crvene zvezde su novi-stari šampioni Srbije! Pobedom protiv "večitog rivala" Partizana rezultatom 3:0 (25:20, 25:22, 25:21), "crveno-beli" su stigli do ubedljivih 3-0 u seriji za deveti naslov prvaka države. Ovim trijumfom Zvezda je potvrdila dominaciju tokom čitave sezone s obzirom na to da su, pored prvenstva, osvojili i Kup, kao i Superkup Srbije. Osim toga, "crveno-beli" su sezonu završili na impresivan način sa skorom 31- 1.

Zvezda je odlično počela prvi set, ali se Partizan ipak nije predavao, što je rezultiralo sa samo dva poena prednosti na drugom tehničkom tajm-autu. Međutim, "crveno-beli" pokazuju zašto u ovom trenutku igraju najbolju odbojku i set dobijaju 25-21.

I u drugom setu viđena je slična situacija, s tim što je Partizan zaigrao nešto agresivnije. Ipak, nedovoljno za set, koji je Zvezda na kraju dobila 25-22.

Treći set protekao je u potpunoj dominaciji Zvezde, koja je u ovom meču formalno bila gost. Konačnih 25-21 za potvrdu titule i fenomenalne sezone koja je iza njih.

Najefikasniji u redovima protivnika bili su Petković sa 18 i Jakovljević sa 10 poena. Solidnu partiju pružio je i tehničar Mitić, koji je na kraju uspeo da sakupi četiri poena.

S druge strane, bolji od ostalih bio je Minić sa 22 poena, ali jednostavno nije mogao sam da se nosi sa raspoloženim igračima Zvezde.

CRVENA ZVEZDA: Stoilović 12, Milutinović 8, Jakovljević 10, Mitić 4, Petković 18, Ćelić 3, Vujić (libero), Perić 1. Nisu igrali: Okolić, Gmitrović, Koprivica, Buculjević. Trener: Duško Nikolić.

PARTIZAN TERMOELEKTRO: Minić 22, Brđović, Palibrk 5, Steljić 4, M. Nikolić 9, P. Nikolić 8, Rajković (libero), Jokanović. Nisu igrali: Popović, Pantić, Lopar, Jevtić. Trener: Milan Đuričić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA