Rednap se nećka, Totenhem ga požuruje

Iskusni engleski stručnjak još nije doneo odluku da li bi preuzeo selektorsku funkciju

  • 0

Licitacija oko imena novog engleskog selektora i dalje traje. Glavni kandidat da nasledi Fabija Kapela, menadžer Totenhema, Hari Rednap još nije odlučio da li će prihvatiti eventualni poziv FA Engleske.

- Odlazak iz Totenhema bi mi teško pao, jer sam ovde veoma srećan. Ipak, dođe li prilika za preuzimanje rerezentacije, moraću dobro da razmislim. Selektorski posao je jako uzbudljiv, ali takođe je i prokleto težak! Niko nema čarobni štapić. Imate čitav niz sjajnih menadžera koji su propali na tom selektorskom mestu, poput Kevina Kigena. Ušao je u taj posao pun nade i samopouzdanja, a završio je krajnje razočaran. Posao je privlačan, ali je nemerljivo težak. Ko god ga preuzme, imaće pune ruke problema – rekao je trener Totenhema.

Engleski fudbalski savez (FA) još nije Rednapu poslao službenu ponudu. Ali vodeći ljudi Totenhema su reagovali predosetivši šta bi moglo da se dogodi.

- Rednap mora vrlo brzo da odluči: Totenhem ili reprezentacija. Ali, sigurni smo i da on nije jedini kandidat za preuzimanje nacionalne selekcije – rekao je Totenhemov direktor Kit Mils.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA