Partizanu "široko" na debiju Džejmsa

Američki plejmejker bio katalizator preokreta za ubedljivu pobedu nad Širokim Brijegom 86:59

  • 0

Partizan je dočekao i pobedio Široki Brijeg 86:59 (20:21, 12:15, 27:9, 27:14), ali što je možda još važnije dočekao je i debi Dominika Džejmsa. Crno beli su se 25 minuta mučili sa najprijatnijim iznenađenjem Jadranske lige, ali su ipak prelomili meč i opravdali ulogu favorita.

Hercegovci su se i protiv šampiona predstavili u svetlom izdanju i pokazali zašto se nalaze na odličnom petom mestu na tabeli. Gosti su najviše zahvaljujući raspoloženim Kolinsu i Pilepiću tokom većeg dela prvog poluvremena bili u vođstvu, a na pauzu su otišli sa četiri poena prednosti (32:36).

Druga polovina meča je donela i drugu sliku na terenu. Partizan se uozbiljio, razigrao se novajlija Dominik Džejms i minus je prešao u plus. Amerikanac je sa nekoliko atraktivnih asistencija i koševa pokazao da je vredela sva ta borba za njegovo dovođenje. Meč je završio sa 13 poena uz skoro polovičan procenat šuta (11/5). Oko 2.000 navijača ga je burno pozdravilo, a posle meča su još jednom zatražili od predsednika fudbalskog kluba Dragana Đurića da napusti funkciju.

Najefikasniji u redovima Partizana je bio Miroslav Raduljica sa 19 poena, a šest manje je postigao Milan Mačvan. Kod gostiju je najbolji bio Amerikanac Kolins koji je upisao 15 poena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA