Jovanović oduševljen Džejmsom

On brzinom donosi prednost, što omogućava ekipi da se oseća komfornije i igra lakše - rekao je strateg Partizana posle pobede nad Širokim

  • 0

On nam ja falio! U tom stilu je Vlada Jovanović, trener košarkaša Partizana prokomentarisao debi Dominika Džejmsa u pobedi nad Širokim.

- Džejms je plejmejker kakav nam je bio potreban. On brzinom donosi prednost, što omogućava ekipi da se oseća komfornije i igra lakše - rekao je Jovanović.

On je dodao da je drugo poluvreme model igre kojem bi crno-beli trebalo da teže.

- U prvom poluvremenu smo bili bez ritma, Široki je bolje šutirao za tri poena, što je njihovo glavno oružje. U nastavku je viđena potpuno različita košarka, to je model kako bi Partizan trebalo da igra - agresivno, pokretljivo u odbrani i sa velikim brojem kontranapada. Ubacili smo i nekoliko trojki koje nama mnogo znače, jer automatski šire odbranu. Čestitam Širokom, ali i mojim igračcima, jer su reagovali na pravi način - zadovoljan je Jovanović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA