Stevanović bez novog ugovora

Srpskom stručnjaku važeći ugovor ističe za mesec dana, a do produžetka saradnje neće doći jer su u Savezu nezadovoljni učinkom na Kupu afričkih nacija

  • 0

Fudbalski savez Gane odbio je da produži ugovor sa selektorom Goranom Stevanovićem. Srpskom stručnjaku važeći ugovor ističe za mesec dana, a do produžetka saradnje neće doći jer su u Savezu nezadovoljni učinkom na Kupu afričkih nacija, gde su "crne zvezde" stigle samo do polufinala.

- Njegov ugovor neće biti produžen, moći će da napusti ekipu odmah posle Kupa afričkih nacija - navodi zvaničnik iz FS Gane.

Prema izvoru novinske agencije Gane, loš rezultat nije bio jedini razlog za rastanak, Stevanović je izazvao gnev javnosti time što se posle poraza od Zambije nije pojavio na konferenciji za medije, a i narednih dana je bio nedostupan javnosti.

Gana će se u subotu od 20 sati boriti sa selekcijom Malija za treće mesto na KAN, dok se dan kasnije u finalu sastaju selekcije Zambije i Obale Slonovače.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA