Romario kritikuje organizatore SP 2014

Slavni fudbaler očekuje da će fondovi biti pokradeni i da će se Brazil obrukati pred svetom

  • 0

Legendarni brazilski fudbaler i nekada najbolji igrač sveta Romario kritikovao je organizatore Svetskog fudbalskog prvenstva 2014. i ponovio svoje ranije tvrdnje da će se Brazil obrukati kao organizator najveće fudbalske manifestacije.

Bivši napadač PSV Ajndhovena, Valensije i Barselone, a sada zastupnik u federalnom kongresu Brazila i kandidat za gradonačelnika u rodnom Žakarezinju, uveren je u to da će funkcioneri u svim gradovima domaćinima Mundijala 2014. opljačkati fondove i pravdati to prevelikim troškovima renoviranja i izgradnje stadiona.

Romario je dodao da će u zemlji nastati totalni haos ukoliko se što pre ne počne sa renoviranjem aerodroma koji nemaju kapacitete da prihvate veliki broj navijača, koji se očekuju tokom Mundijala. Romariju se u kritikama pridružio i Pele, koji takođe smatra da Brazil rizikuje da se osramoti pred svetom zbog katastrofalnog stanja infrastrukture u toj zemlji, dok se ništa ne radi kako bi se to promenilo.

Svetsko prvenstvo u Brazilu održavaće se od 12. juna do 13. jula 2014. godine.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA