ODBOJKA: Titula ostaje u Beogradu! Crveno-bele šampionke Srbije!

Pobedom protiv Spartaka rezultatom 3:1, odbojkašice Zvezde osvojile 27. titulu prvaka države

  • 0

Odbojkašice Crvene zvezde su nove šampionke Srbije! Pobedom protiv Spartaka iz Subotice 3:1 (19:25, 24:14, 25:20, 25:14) crveno-bele su odbranile prošlogodišnju i osvojile 27. titulu prvaka države u istoriji. Iako je Spartak osvojio prvi set, domaći tim uspeo je da preokrene i ukupnim skorom 3:2 u seriji zasluženo trijumfuje.

Crveno-bele su na samom početku vrlo brzo došle do vođstva na prvom tehničkom tajm-autu - 8:3. Ipak, Subotičanke su u nastavku uspele da se trgnu i vrlo brzo preokrenu rezultat - 19:15. Trener Zvezde Pavličić pokušao je tajm-autom da prekine ovu seriju gošći, koje su na kraju ipak uspele da osvoje prvi set - 25:19.

Zahvaljujući fenomenalnom servisu Mine Popović Zvezda je ponovo stekla veliku prednost na početku drugog seta - 8:2, uz erupciju oduševljenja na tribinama. Subotičanke su stigle do 16:11, ali više od toga nisu mogle. Crveno-bele su ponovo preko raspoložene Mine Popović napravile seriju i ubedljivo osvojile drugi set - 25:14.

Kako su stale u drugom, crveno-bele su nastavile i u trećem setu. Vrlo brzo su došle do prednosti na drugom tehničkom tajm-autu, ali su se tada probudile i gošće, koje su uspele da smanje na 18:16, a potom i na 21:19. Međutim, Zvezda ponovo pravi seriju i zasluženo osvaja četvrti set - 25:20.

Subotičanke su u nastavku uspele da se konsoliduju, ali samo nakratko s obzirom na to da je Zvezda vrlo brzo stekla osam poena prednosti (17:9), što je do kraja uspela da sačuva i zasluženo trijumfuje - 25.14.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA