Vestbruk ide na operaciju kolena

Vestbruk se povredio nakon sudara s Patrikom Beverlijem i nije poznato koliko će odsustvovati s terena. Plej Oklahome odigrao sve utakmice (439) otkad je došao u NBA

  • 0

Košarkaš Oklahome Rasel Vestbruk moraće na operaciju kolena zbog povrede koju je zaradio na drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa protiv Hjustona, saopštili su ljudi iz najboljeg tima ligaškog dela Zapadne konferencije.

Vestbruk se povredio nakon sudara s Patrikom Beverlijem i nije poznato koliko će odsustvovati s terena. Verovali ili ne, ovo će za 25-godišnjeg košarkaša biti prva pauza posle petogodišnje NBA karijere. Vesbruk je ove sezone u ligaškom delu takmičenja prosečno postizao 23,2 poena i 7,4 asistencije po meču, a na pauzu ide posle 439 odigranih mečeva. Usput, apsolutni rekorder po broju uzastopno odigranih utakmica je Ej Si Grin. On je odigrao 1.192 meča noseći dresove Lejkersa, Sansa, Meveriksa i Majamija.

Posle dve odigrane utakmice, Oklahoma u seriji protiv Raketa vodi 2:0.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA