Tajson: Raskinuo sam s devojkom jer mi je pojela goluba!

- Pokušao sam da pojedem jednu od svojih ptica, ali nisam mogao. Sećam se da sam se zabavljao s jednom devojkom, koja je jednostavo uzela pticu, skuvala je i pojela je - rekao je bokser

  • 0

Čuveni bokser Majk Tajson otkrio je da je pretrpeo traumu nakon što je jedna njegova devojka pred njim pojela goluba kog je on gajio. Toliko se potresao da je morao da raskine!

Tajson, koji voli i uzgaja ptice od detinjstva, imao je čak 300 pernatih ljubimaca, a tvrdi da, iako je želeo, nikad nije uspeo da ih pojede!

- Pokušao sam da pojedem jednu od svojih ptica, ali nisam mogao. Sećam se da sam se zabavljao s jednom devojkom, koja nije baš razumela zašto je meni toliko stalo do ptica. Ona je jednostavo uzela pticu, skuvala je i pojela je! Tek tako! Ja to nisam mogao – ispričao je bokser, kom su ova stvorenja bila vid utehe.

- One su bile moj beg od stvarnosti. Kao mali bio sam ružan i debeo, pa su me deca stalno zadirkivala. Golubovi su bili moja jedina radost – objasnio je bivši sportista.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA