Treneri vaterpolista Zvezde i Radničkog očekuju pet mečeva finala

- Bili smo bliži pobedi u regularnom delu utakmice, jedna lopta je odlučila i siguran sam da će tako biti u svakom narednom meču - rekao je Udovičić * - Viđena je velika borba, prava muška, sa dosta oscilacija na obe strane. Za nas je najbitnije da smo stekli prednost u seriji, koja će biti veoma neizvesna - rekao je Savić

  • 0

Muška borba dostojna finalu dve možda i najbolje svetske vaterpolo ekipe obeležila je prvi meč finalne serije u kojoj je Crvena zvezda posle šest dodatnih minuta pobedila Radnički iz Kragujevca (10:9). Obojica trenera Dejan Savić i Dejan Udovičić složila su se da je jedna lopta odlučila pobednika...

- Viđena je velika borba, prava muška, sa dosta oscilacija na obe strane. Za nas je najbitnije da smo stekli prednost u seriji, koja će biti veoma neizvesna - rekao je Savić posle susreta, a prenosi Beta.

Savić je dodao da očekuje mnogo tenzija i neizvesnosti u nastavku finalne serije.

- Ne mogu da prognoziram kako će se dalje odvijati finalna serija. Na neki način će biti slično ovoj utakmici, puno tenzija i neizvesnosti, ali rezultatski nisam siguran - kazao je Savić.

Strateg Kragujevčana je bio direktniji rekavši da je njegov tim bio bliži pobedi u 32. minuta igre.

- Bili smo bliži pobedi u regularnom delu utakmice, jedna lopta je odlučila i siguran sam da će tako biti u svakom narednom meču. Trudili smo se da napravimo brejk, ali u tome nismo uspeli. Međutim, imamo još jednu šansu da to učinimo. Mislim da će se serija igrati svih pet utakmica - naveo je  Udovičić posle poraza.

(Telegraf / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA