RUKOMET: Zvezda blizu ispadanja!

Crveno-beli poraženi u Nišu i poslednja dva kola strepe u borbi za opstanak, jer imaju bod manje od Železničara

  • 2

Zvezda je nikad bliže selidbi u niži rang! Crveno-beli su u direktnom okršaju za opstanak u eliti poraženi u Nišu od Železničara 30:23 i skliznuli su na pretposlednje mesto dva kola pre kraja Merkur Superlige.

Verovatno najgoru sezonu u istoriji Zvezdinog rukometa obeležili su porazi, velika finansisjka kriza koja je prouzrokovala i oduzimanje čak osam bodova, a došlo se i do situacije da navijači crveno-belih strepe u poslednja dva kola, u kojima će biti neophodno za bod biti spreman od Nišlija.

U poslednje dve runde Zvezda dočekuje Napredak i gostuje PKB, dok Nišlije, koji na tabeli imaju bod više, idu na noge Vrbasu i dočekuju Vojvodinu.

U vrhu, Partizan i Vojvodina su nastavili borbu za titulu. Crno-beli su pobedili Jugović na Banjici 30:28, dok je Vojvodina slavila u Lazarevcu protiv Kolubare 43:35!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krole

    28. april 2013 | 13:51

    Zvezda ce da tuzi savez medjunarodnom sudu i uzece veliku odstetu! Savetovano je da se ispadne iz lige i onda tuzi jer su bodovi uzimani mimo svakog zakona i pravila!

  • Uros

    28. april 2013 | 17:40

    Sramota sta je savez uradio. Ne postoji pravilo da se oduzimaju bodovi. Sta pokusavaju time, nije mi jasno. Rukomet gubi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA