TEŠKA POVREDA: Zaneti pauzira šest do osam meseci

"Budite mirni, pobediću i ovaj problem. Moja karijera se ovde ne završava, želim da se vratim na teren jači nego pre", rekao je kapiten Intera

  • 0

Dugogodišnji kapiten milanskog Intera Havijer Zaneti zbog teške povrede će pauzirati između šest i osam meseci, preneli su italijanski mediji.

Legendarni fudbaler "crno-plavih", koji u avgustu puni 40 godina, danas je na prvenstvnenoj utakmici protiv Palerma napustio teren u 17. minutu, a magnetnom rezonacom lekari su utvrdili da je Zanetiju pokidana Ahilova tetiva, pa se strahuje da je to verovatni završetak blistave karijere.

Međutim, neverovatni Argentinac poručio je navijačima Intera da ne razmišlja o tome.

- Budite mirni, pobediću i ovaj problem. Moja karijera se ovde ne završava, želim da se vratim na teren jači nego pre - izjavio je Zaneti.

Popularnom "traktoru" poruke podrške uputili su mnogobrojni navijači slavnog italijanskog kluba, ali i kolege i treneri, među kojima Ðanluiđi Bufon, Mario Baloteli, Antonio Konte, Ðuzepe Rosi, Klaudio Markizio i mnogi drugi, kao i gotovo svi italijanski sportski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA