Fudbalski sudija doživotno suspendovan zbog napada na fudbalera! (VIDEO)

Ruski arbitar Musa Kadirov napao 18-godišnjeg defanzivca Amkara Iliju Kričmara po završetku meča u kojem je Terek pobedio sa 2:1

  • 0

Ruski fudbalski sudija Musa Kadirov doživotno je suspendovan jer je na prvenstvenoj utakmici između Tereka i Amkara napao fudbalera gostiju Iliju Kričmara, prenose ruski mediji.

Incident se dogodio u nedelju na kraju utakmice kada je Kadirov, inače Čečen, bacio zastavicu i utrčao u teren.

- Krenuo sam ka klupi, ali iznenada sam osetio da mi neko prilazi sa leđa. Oborio me je na zemlju i počeo da udara. Ubrzo su se pridružili i fudbaleri Tereka, udarali su me po glavi, davili.. Srećom, umešali su se moji saigrači i spasli me - rekao je 18-godišnji Kričmar

Kadirov je rekao da ga je Kričmar uvredio, što je mladi defanzivac Akmara demantovao.

- Nismo bili zadovoljni suđenjem, razmenili smo nekoliko reči, ali ništa lično. Znam kako Čečeni znaju da budu osetljivi - dodao je Kričmar.

Nedeljni napad na igrača Amkara poslednji je u nizu incidenata u ruskom fudbalu. Funkcioneri Tereka napali su u novembru 2011. napadača Krasnodara Spartaka Gognijeva i tom prilikom mu slomili nos i rebra.

Iste godine crnogorski fudbalski internacionalac Nikola Nikezić je pod pretnjom pištoljem i nakon nekoliko udaraca nateran da potpiše raskid ugovora sa ruskim prvoligašem Kubanom iz Krasnodara.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA